1/4
VA Updates Daily screenshot 0
VA Updates Daily screenshot 1
VA Updates Daily screenshot 2
VA Updates Daily screenshot 3
VA Updates Daily Icon

VA Updates Daily

Beracah
Trustable Ranking IconMegbízható
1K+Letöltések
16.5MBMéret
Android Version Icon6.0+
Android-verzió
2.0.0(04-03-2024)Legújabb verzió
-
(0 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
Letöltés
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/4

VA Updates Daily leírása

Híralkalmazás a Veteran Affairs frissítéseinek ellenőrzéséhez. Napi frissítés a VA kórházak közös híreivel. Ez egy harmadik féltől származó alkalmazás, és nem vagyunk kapcsolatban a VA-val. Ha olyan alkalmazást keres, amely egy helyen egyesíti a VA-híreket, ez a legjobb alkalmazás az Ön számára


Legyen naprakész a Veteran Affairs (VA) kórházak legfrissebb híreivel és frissítéseivel a VA News Alerts segítségével. Alkalmazásunk kényelmes módot biztosít a kifejezetten a VA-kórházakkal kapcsolatos napi hírek és frissítések elérésére, biztosítva, hogy a veteránok, családjaik és a VA-val kapcsolatos hírek iránt érdeklődők bárhol tájékozódhassanak.


Főbb jellemzők:


1. Napi frissítések: Napi híreket kaphat a VA-kórházaktól, beleértve a bejelentéseket, eseményeket, szabályzatváltozásokat és egyebeket. Alkalmazásunk közvetlenül az eszközére szállítja a legfrissebb információkat, így folyamatosan tájékoztatja Önt a veteránokat és egészségügyi ellátásukat érintő fontos fejleményekről.


2. Könnyű hozzáférés: Hozzáférés a VA hírekhez és frissítésekhez egy kényelmes helyen. Mondjon búcsút a több webhelyen vagy hírforrásban való keresésnek – alkalmazásunk az összes VA-val kapcsolatos hírt egy helyen gyűjti össze, így időt és erőfeszítést takaríthat meg.


3. Harmadik féltől származó alkalmazás: Felhívjuk figyelmét, hogy a VA News Alerts egy harmadik féltől származó alkalmazás, és nem áll kapcsolatban a Veteran Affairs szervezettel. Mindazonáltal elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pontos és időszerű hírfrissítéseket biztosítsunk, hogy segítsünk Önnek tájékozódni a VA-val kapcsolatos ügyekben.


4. Testreszabható figyelmeztetések: A hírértesítéseket saját igényei szerint alakíthatja. Válassza ki, hogy milyen típusú hírekről szeretne értesítést kapni, legyen szó általános frissítésekről, egészségügyi hírekről, szabályzatváltozásokról vagy a VA kórházaiban zajló eseményekről.


5. Felhasználóbarát kezelőfelület: Élvezze az egyszerű és intuitív felhasználói felületet, amelyet a könnyű navigáció és hozzáférhetőség érdekében terveztek. Gyorsan és hatékonyan találja meg a szükséges információkat, szükségtelen zűrzavar és bonyolultság nélkül.


6. Legyen tájékozott: Akár veterán, akár családtag, akár egyszerűen csak érdeklődik a VA-val kapcsolatos hírek iránt, a VA News Alerts folyamatosan tájékoztatja Önt a veterán egészségügyi ellátás és szolgáltatások legújabb fejleményeiről.


Töltse le a VA News Alerts alkalmazást, és tájékozódjon a Veteran Affairs kórházak legfrissebb híreiről és frissítéseiről. Ha olyan alkalmazást keres, amely az összes VA-hírt egy helyen foglalja össze, ez a legjobb alkalmazás az Ön számára!

VA Updates Daily - 2.0.0 verzió

(04-03-2024)
Egyéb változatok
Mi újságVA news app

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Jó app garanciaEz az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást.

VA Updates Daily - APK információ

APK verzió: 2.0.0Csomag: com.Vet
Android kompatibilitás: 6.0+ (Marshmallow)
Fejlesztő:BeracahÜzletszabályzat:http://porepedia.com/privacy-policyEngedélyek:14
Név: VA Updates DailyMéret: 16.5 MBLetöltések: 0Verzió: : 2.0.0Megjelenési dátum: 2024-06-08 16:10:12Min képernyő: SMALLTámogatott CPU:
Csomag ID: com.VetSHA1 aláírás: D2:CC:E0:48:9B:E9:C2:51:91:50:97:09:FD:2E:54:1A:A1:52:87:0BFejlesztő (CN): Nelson GeorgeSzervezet (O): Beracah LLCHelyi (L): Glen AllenOrszág (C): USÁllam/város (ST): VA

VA Updates Daily legújabb verziója

2.0.0Trust Icon Versions
4/3/2024
0 letöltések15.5 MB Méret
Letöltés

Egyéb változatok

1.0.26Trust Icon Versions
21/7/2020
0 letöltések4 MB Méret
Letöltés
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
egyebek

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...